17. MAI MENY

Bestilles innen onsdag 12. mai kl. 16.00 Hentes i butikken til Gabbas, Kvernevikveien 344 Lørdag 15.5 kl. 10.00–15.00 Søndag 16.5 kl. 10.00-13.00

Tapas koldtbord m/Dronning Maud, kr 445,- (per person)

Tapas koldtbord (kr 445)

Håndpillede reker, varmrøkt laks, ristet kamskjell, andebryst med pærer og tyttebærmarmelade, roastbiff med nystekt løk

Spekeskinke med melon, nystekte karbonader med løk, potetsalat med gressløk og ramsløk, tomatsalat med fetaost 

Asparges og mangosalat, spiralloff med pisket smør, oliven i hvitløk, aioli, majones

Dessert:  Dronning Maud

 

Kjøp

Grillmeny m/dessert, kr 495,- (per person)

 

Grillmeny (kr 495)

Honning glaserte kyllingspyd, krydret kokos lam satay, scampi med tamarind and koriander, Grillet ørret med lime og hvitløksmør 

Små nypoteter på spyd, aubergine med sitron og tahin, kremet potetsalat med gressløk og selleri, gresk salat, asparges og mangosalat

Dessert: Grillet jordbær, lime og appelsinlikør toppet med mascarpone

 

Kjøp