JULEMAT 2020

Alternativ for julemeny, kr 265,- (per person)

Bakt torsk med smørbakte grønnsaker og gressløksaus, kokte poteter

Kjøp

Juletallerken, kr 365,- (per person)

Ribbe, pinnekjøtt, medisterpølser, medisterkaker, rødkål, surkål, kålrabistappe, julesaus, kokte mandelpoteter, levert i aluminium varmt

Kjøp

Pinnekjøtt, kr 275,- (per person)

kokte mandelpoteter, kålrabistappe, pinnefett/pinnekjøttsaus levert i aluminium varmt kr 295,- 

Kjøp

Stekt ribbe, kr 275,- (per person)

med medisterpølser, medisterkaker, rødkål, surkål, svisker, julesaus, kokte mandelpoteter, levert i aluminium varm

Kjøp

Kalkunbryst, kr 275,- (per person)

med friske grønnsaker, fløtesaus, tyttebær, mandelpoteter, levert i aluminium varmt

Kjøp

Julelunsj, kr 245,- (per person)

Sild, rødbeter, sylte, roastbiff med potetsalat, håndpillede reker, varmrøkt laks med pepperotkrem, brød og smør

Kjøp

Dagens fisk og skalldyrtallerken, kr 245,- (per person)

med focaccia og aioli

Kjøp

Riskrem, kr 65,- (per person)

med bærsaus

Kjøp

Karamellpudding, kr 75,- (per person)

m/karamellsaus

Kjøp